Betsafe slo først dørene i januar 2006

Betsafe slo først dørene i januar 2006 og straks tiltrukket seg oppmerksomhet, ikke minst på grunn av deres løfter om rask støtte. De opprinnelige menneskene bak – for det meste nordmenn – setter alle sine spillindustrien erfaring i utvikling av produktet, og denne linjen er videreført av Betsafe mai 2011 ble kjøpt opp av svenske Betsson Group.

I oktober 2013 ble Betsson.dk lukket, og kundene (sammen med deres bonus og langsiktig spill) ble flyttet til Betsafe.dk.

Bet utvalg
Det finnes et bredt spekter av sport tilgjengelig. I tillegg til den obligatoriske fotball, håndball, hockey, basketball og tennis, tilbyr også en svært gedigent utvalg av særlig vintersport, mens det er også oddsen litt mindre, men fortsatt viktige områder som sele racing, golf, baseball, sykling, friidrett, motorsport. De skandinaviske røttene gjenspeiles i tilbudet, som også dekker bandy og gulvball. I tillegg er ulike spesielle spill som Melodi Grand Prix og Politikk.

I spekteret av spill er bredden større enn dybden. I fotball du går riktignok langt ned i gradene i enkelte, utvalgte land (f.eks. Storbritannia, Sverige, Norge), men i mange land du stoppe på det beste utvalg. Det er ikke her å spille i den greske 3. divisjonen.

Betsafe er godt å sette odds på spesielle utfall (f.eks. H2H sesong sesongspill) hvis du, som bruker, appellerer til dem.

Du kan få en Betsafe-bonus ved å gå til nettstedet www betsafe com og registrere deg for det

Reklamer